Hembygge.com

Stora modebloggar

blog-screen-shows-international-or-worldwide-blogging

Att blogga har blivit riktigt stort och en av de hetaste kategorierna är modebloggandet. I toppen sedan många år har vi framförallt tre namn.

Sofi Fahrman, född 1979, är redaktör för Sofis mode, en bilaga till aftonbladet, hon är författare och bloggare, samt journalist. Frida Fahrman, född 1981, lillasyster till förutnämnda modeskribent, har tidigare bloggat mode på tidningen Metro. Även hon jobbar på Aftonbladet som moderedaktör och även på Kanal 5. Elin Kling född 1983, är även hon en av de tre största modebloggarna. Hon har medverkat i Let’s Dance, varit moderedaktör på Expressen och stylist för Idol.

Modebloggar på nätet är lika självklart som vatten i havet. Förutom dessa tre stora namn finns det alltså hur många fler som helst och likt ringar på ytan fortsätter dessa bloggar att öka och många får en trogen skara som följer deras bloggar.

Kenza Zouiten, född 1991, tillhör gruppen av drivna bloggare som gjort sig en trogen skara läsare. Bland sina meriter har hon även grundandet av klädmärket IvyRevel, reporter på MTV, modell och programledare för Kanal 5’s. Modelljakten.

Anchisa Soirak, född 1991, driver bloggen Foki där hon skriver om sitt liv, mode, resor och mat bland annat. Hon har blandannat i sin meritlista,medverkat i Fångarna på fortet och varit modell för Bubbleroom.